Carnavalstrend: Strass steentjes op je gezicht en lichaam

Wil jij Carnaval extra stralend vieren? Doe dan mee aan d carnavalstrend en plak strass steentjes op je gezicht en lichaam. Een simpele eyeliner of knalgekleurde lip zorgt niet meer voor dat je eruit springt. Speel met glitters, steentjes en grote kristallen.

Laat je inspireren en bepaal je glitterlook

Ter inspiratie voor een unieke look met strass steentjes zijn wij voor je op onderzoek uit gegaan op YouTube en Pinterest. Er zijn talloze voorbeelden te vinden die je op goede ideeën kunnen brengen. Wij hebben een aantal leuke en ook zeer gekke voorbeelden voor je opgesomd:

Kleurrijke zeemeermin

Houd je van de onderwaterwereld en wil jij ook glinsteren? Plaats willekeurig steentjes bij één oog en breidt ze naar je hals en nek. Gecombineerd met een opvallende make-up rondom het oog in een knalkleur als fuchsia of aquablauw.

Hippie chique

Houd je van hippie chique en wil je je look net even iets meer laten knallen? Plak boven je wenkbrauwen parels in een klein golfje. Een fierce look met een subtiele toevoeging, waardoor je ogen nog meer zullen stralen.

Geef jezelf een glitterbaard

Je kunt vast de kersttrend wel, waarbij mannen glitters in hun baard spoten. Ook jij als vrouw kan een glitterbaard plakken. Begin in het midden van je kin en breidt het geleidelijk uit naar links en rechts. Werk zo symmetrisch mogelijk voor een evenwichtig resultaat.

Trek alles uit de kast met full face strass

Je kunt ook je hele gezicht beplakken met steentjes. Hierdoor kun je verschillende lijnen in je gezicht door middel van verschillende kleuren accentueren. Wij raden je het niet aan, omdat het een zeer precies klusje is. Echter, we willen je de mogelijkheid natuurlijk niet ontnemen. Kijk snel het onderstaande filmpje.

Bestel dat wat je nodig hebt

Stel, je weet exact welke look je wilt creëren. Wat heb je dan nodig? Wij raden je aan om plaksteentjes te gebruiken in combinatie met huidlijm. We adviseren je om geen gebruik te maken zelfklevende steentjes. Deze steentjes houden het niet lang vol op je huid. Bij warmte, zweet en regen laten ze zo los. Strass-Steentjes.nl heeft steentjes in verschillende vormen, kleuren en maten, denk aan parels, diamanten en bloemen. Deze non-hotfix plakstenen zijn ideaal voor op de huid. Ze hebben geen eigen lijmlaag en worden stevig met huidlijm bevestigd. Wij hebben ze in de kwaliteiten: excellent, superior en Swarovski. 

Ook kun je bij ons terecht voor steentjes voor de kleine portemonnee. Dan kun je er beter kiezen voor hotfix steentjes kwaliteit budget of DMC te bestellen. Deze zijn net iets goedkoper. Hier zit wel een eigen lijmlaag aan de onderkant en normaal gesproken bevestig je deze met verhitting, maar ze zijn ook prima met huidlijm aan te brengen op de huid. 

Tip: Heb je er nog een paar hotfix steentjes over? Breng ze aan op je outfit door middel van verhitting. Een win-winsituatie!

Ook je outfit kun je volledig customizen!

Strass steentjes zijn geschikt voor gezicht en lichaam, maar ook voor kleding en accessoires! Denk aan een shiny sneakers, parels op je ripped jeans en diamanten op de revers van je blouse. Wij hebben verschillende voorbeelden ontvangen van onze klanten. Kijk eens naar de ingezonden foto’s en raak geïnspireerd. 

Voor kleding maak je gebruik van hotfix steentjes. Bij Strass-Steentjes.nl vind je parels, vierkante steentjes, domestuds, rhinestuds, figuurtjes, nailheads en nog veel meer! Deze hotfix steentjes hebben hitte nodig om te plakken. Hoe? Dat is eenvoudig. Haal de strijkijzer uit de kast en zet die op de laagste stand. Voor de volledige uitleg kun je kijken bij onze veelgestelde vragen op de website. Hier geven we uitgebreid uitleg over het bevestigen van de steentjes.

Online strass steentjes bestellen voor Carnaval

Bestel jouw strass steentjes voor Carnaval bij Strass-Steentjes.nl! Vandaag voor 14:00 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden! Heb je vragen? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bellen, appen en mailen! 

Strass-Steentjes.nl wenst je veel plezier met Carnaval!

    31-01-2018 18:10     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.