Bikini pimpen met connectors

Connectors zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het pimpen van je bikini, maar ze zijn erg leuk en geven zeker een mooi eindresultaat. Hieronder lees je hoe je ze bevestigt.

Bedenk allereerst welke bikini-connectors je wil gaan gebruiken en op welke plekken. Er zijn verschillende soorten en ze kunnen gebruikt worden voor de sluitingen van het broekje en topje, maar ook voor het middenstuk van het topje. Houdt er rekening mee dat je voor de sluitingen vier connectors nodig hebt. Twee voor het broekje en twee voor het topje.

Wij hebben er voor gekozen om een voorbeeld te maken met de sluiting van het broekje en het middenstuk van het topje.

Bikini broekje met alle connectors die wij gaan gebruiken
 

Het topje:

Haal het bandje uit het linker driehoekje van het topje en schuif hier de midden connector overheen. Zorg er voor dat het bandje er onderdoor gaat.

Bandje door de connector halen

2. Je schuift de connector door naar het rechter driehoekje en duwt d.m.v. een veiligheidsspeld of paperclip het bandje weer door de tunnel van het linker driehoekje.

Bandje is door de connector

Bandje door de tunnel van de linkerkant van het topje halen


Je topje is klaar!

Bikini topje klaar met midden in een connector
 

Het broekje:

1. Hierbij is het belangrijk dat je eerst de lengte van de bandjes opmeet. Waar je normaal gesproken een knoopje legt, zet je nu een naald/paperclip.

Paperclip of naald plaatsen op de plek waar normaal de knoop zit

2. Houd de connector dubbel en bekijk waar de opening van de connector is. Iets verder terug zet je weer een naald/paperclip. De reden dat dit niet precies bij de sluiting gebeurt, is omdat er nog een deel van het bandje omgeslagen moet worden.

Connector dubbel houden naast de bandjes van het broekje

Paperclip of naald plaatsen op de plek van de voorkant van de connector


3. Als dit klaar is, knip je het broekje af bij de voorste naald/paperclip. Haal de bandjes door de openingen van de connectors en zet ze weer vast.

Bandjes van het broekje afknippen

Bandjes van het broekje door de connector halen
 

4. Wanneer je één kant klaar hebt, ga je door naar de andere kant. Het makkelijkste hierbij is om de kant die gedaan is, op te meten om de andere kant op deze lengte af te knippen.

Bandjes van het broekje op meten met een rolmaat

Bandjes van de andere kant van het broekje opmeten

5. Ook hier haal je de bandjes weer door de openingen van de connectors en zet je ze vast.

Bandjes van de andere kant van het broekje door de connector halen

6. Belangrijk bij het broekje is, om hen eerst even aan te passen en niet direct alles vast te naaien. Mocht hij dan nog iets kleiner of groter gemaakt moeten worden, kun je dit nog aanpassen. Sla het bandje bijvoorbeeld iets minder om de opening van de connector om hen groter te maken en iets minder om, om hem kleiner te maken.

Bikini broekje klaar met connectors


Is alles goed op maat gemaakt? Naai de bandjes van het broekje dan vast. Wil je er zeker van zijn dat de connector bij je topje ook goed blijft zitten? Naai deze dan ook vast. Nu is je bikini klaar om gedragen te worden!

Bikini helemaal klaar en is nu gepimpt met connectors

Ben je nou zelf ook aan de slag geweest met onze bikini-connectors en wil je het resultaat graag delen? Dat vinden we altijd erg leuk! Stuur foto's van je resultaat via e-mail naar klantenservice@strass-steentjes.nl of WhatsApp ze naar 06 - 294 521 55.