Is je bestelling niet helemaal naar wens of zijn de hotfix steentjes toch niet helemaal als verwacht? Of mankeert er toch wat aan het product? Wat vervelend voor je!
Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen terugstorten naar je rekening.
Tevens kun je gebruik maken van het modelformulier, maar hoeft niet persé.

Je mag je producten in ongeopende verpakking binnen 14 dagen terug sturen naar:
Strass-steentjes.nl
Keulenstraat 10A
7418 ET Deventer.

Vermeld duidelijk je naam en ordernummer op een papier bij de envelop of verpakking in. 
Een Diamond painting van een eigen foto wordt op maat gemaakt voor de klant en kan om deze reden niet worden geretourneerd.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!
LET OP! Het retoursturen is op eigen risico en verantwoordelijkheid van de klant. Wil je zeker zijn dat het bij ons terug komt, verstuur het dan met een trackingcode zodat er een bewijs is van retourzending en bezorging. Let er op dat het op dezelfde manier of vergelijkbaar verpakt wordt als hoe wij het toezenden, zodat de inhoud niet beschadigd retour komt. Alleen onbeschadigd kunnen we de retour accepteren.
Bij een niet geaccepteerde retour, kunnen we het wederom toesturen naar de klant maar worden de gemaakte kosten doorbelast.

Producten uit de opruimingsactie of OP=OP actie mogen niet worden geretourneerd!