Nieuw bij Strass-steentjes: kralen! Ben jij naast het Diamond painten en het knutselen aan een mini-dollhouse toe aan een nieuwe hobby? Of maak je al langer je eigen sieraden? Ook voor het kopen van je kralen kun je nu bij ons terecht. Per categorie proberen we zoveel mogelijk kleuren aan te bieden en we breiden dus regelmatig ons assortiment uit. Wil je op de hoogte gehouden worden schrijf je dan vooral in voor de nieuwsbrief.Kralen kopen

Ook voor het kopen van kralen ben je bij Strass-steentjes aan het goede adres. We bieden een leuk en divers assortiment en blijven dit in de komende tijd uitbreiden. Verder proberen we van elke soort kralen die je bij ons kunt kopen zoveel mogelijk kleuren en varianten aan te bieden. De kralen die je hier koopt zijn door ons persoonlijk uitgekozen en bij het maken van een keuze helpen we je graag. 

Diverse soorten kralen

Er bestaan vele soorten kralen. Bij ons vind je bijvoorbeeld veel Polymeer kralen (figuurtjes en disc vorm) maar ook polymeer met strass steentjes, de zogenaamde Shamballa kralen. Ook hebben we veel verschillende kleuren Rocailles kralen waar je mooie armbandjes mee kunt weven. Verder natuurlijk letter kralen en smiley kralen voor de afwisseling in je sieraden. Kortom keus genoeg!

Tip: Vind je het moeilijk om een keus te maken kijk dan eerst even bij de sets

Waarom kralen kopen bij Strass-steentjes.nl

  • Snelle levering: voor 13.30 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Ruim assortiment qua kleuren en vormen
  • Uit eigen voorraad leverbaar
  • Super klantenservice
  • Telefonisch bereikbaar
  • Winkel in Deventer te bezoeken