Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail via klantenservice@strass-steentjes.nl, regulier post en/of telefonisch 0570-234043. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Als u een klacht heeft over een aangekocht product, neem dan graag zo snel mogelijk contact met ons op. Bewaar het product, het kan zijn dat we vragen om het retour te sturen naar ons zodat we het kunnen onderzoeken. Maak alsjeblieft ook foto's zodat we eventueel via de mail mee kunnen kijken als er iets niet goed is.
Zonder het product kunnen we geen oplossing garanderen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van WebwinkelKeur waar Strass-steentjes.nl bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC). Hier zijn kosten aan verbonden die door de consument betaald dienen te worden aan de betreffende comissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).