Strass-steentjes.nl importeert zelf alle hotfix steentjes (en non-hotfix). Hierdoor kunnen wij u de beste producten tegen de scherpste prijzen aanbieden. Door onze directe contacten met internationale fabrikanten zijn wij in staat om producten in bulk (groothandel) aan bedrijven aan te bieden.

Voor bedrijven: we leveren alle bestellingen met een factuur, dus de btw is terug te vorderen. 
Voor Particulieren: je hebt geen eigen bedrijf, maar wilt toch grote volumes afnemen en hierdoor een leuke korting ontvangen.

Hotfix steentjes voor de groothandel

Hieronder een greep uit de producten die wij direct op voorraad hebben of snel voor je kunnen importeren. Uiteraard tegen groothandelsprijzen.

Verschillende kwaliteiten hotfix steentjes

Verschillende maten hotfix steentjes

Minimale bulk afnames hotfix steentjes

De minimale orderwaarde is € 150,-, verzendkosten zijn gratis.
De steentjes formaat SS6 tm SS20 kunnen alleen besteld worden in grootverpakking van minimaal 10 gross oftewel 1440 stuks.
De steentjes formaat SS30 tm SS40 kunnen alleen besteld worden in grootverpakking van minimaal 2 gross oftewel 288 stuks.

Hoe bestel ik tegen groothandelprijzen?

We zijn momenteel bezig met een aparte webshop speciaal voor de groothandel. Het is nog niet duidelijk wanneer deze gereed is. Wil je al wel graag onder deze voorwaarden bestellen? Stuur ons een mail naar info@strass-steentjes.nl met daarin je wensen. Je krijgt dan van ons een kortingscode die je kunt gebruiken op onze huidige site Strass-steentjes.nl
Wil je nog niet bestellen, maar heb je wel interesse en wil je op de hoogte worden gehouden van onze groothandelswebshop? stuur ons dan je gegevens via info@strass-steentjes.nl. Zodra de webshop live gaat, sturen we je een bericht en maken we een account voor je aan.

Wat is de korting die je krijgt?

Bestellingen van boven de € 250,- komen in aanmerking voor 15% extra korting op de reeds bestaande staffelkortingen op fullpacks. Dit is afhankelijk van de afname op jaarbasis en de grootte van je bestelling. Kortingen kunnen oplopen tot 20% en in sommige gevallen hoger dan 20%.

Meer weten of speciale wensen?

Neem direct contact met ons op voor een scherpe groothandelsaanbieding en/of als je speciale wensen hebt. Ook als het procuct wat je zoekt niet op onze site te vinden is!

Foto