Strass-steentjes.nl importeert zelf alle hotfix steentjes (en non-hotfix). Hierdoor kunnen wij u de beste producten tegen de scherpste prijzen aanbieden. Door onze directe contacten met internationale fabrikanten zijn wij in staat om producten in bulkverpakkingen (groothandel) aan bedrijven aan te bieden.

Voor bedrijven: maak eenvoudig een account aan op onze groothandelswebsite Crystal-stock.com om onze bulkverpakkingen strass steentjes te zien!

Hotfix steentjes voor de groothandel

Hieronder een greep uit de producten die wij direct op voorraad hebben of snel voor je kunnen importeren. Uiteraard tegen groothandelsprijzen.

Verschillende kwaliteiten hotfix & non-hotfix steentjes

 

Verschillende maten hotfix steentjes

Minimale bulk afnames hotfix steentjes

De steentjes formaat SS6 tm SS20 kunnen besteld worden in grootverpakking van 10 gross oftewel 1440 stuks.
De steentjes formaat SS30 tm SS40 kunnen besteld worden in grootverpakking van 2 gross oftewel 288 stuks / 1 gross, 144 stuks.

Hoe bestel ik tegen groothandelprijzen?

Het is alleen mogelijk om op onze groothandelssite met een zakelijk account te bestellen. Kijk dus snel op onze groothandelwebsite Crystal-Stock.com en vraag een account aan.

Wat is de korting die je krijgt?

De korting wordt bepaald op basis van afname op jaarbasis en grootte van de bestellingen. Kortingen kunnen oplopen tot 20%. Wil je graag eerst meer informatie? Neem dan contact op via info@strass-steentjes.nl.

Meer weten of speciale wensen?

Neem direct contact met ons op voor een scherpe groothandelsaanbieding en/of als je speciale wensen hebt. Ook als het procuct wat je zoekt niet op onze site te vinden is!

Foto