Plakstenen-(lijm)
Non hotfix Plakstenen, ook wel flatbacks genoemd, zijn gelijk aan hotfix steentjes, maar dan zonder lijm aan de achterkant. Je hebt hier aparte lijm voor nodig om ze te bevestigen. Onze Superior Glamour kwaliteit is net als Swarovski en Preciosa 16 keer geslepen, oftewel 16 facetten. Hierdoor glinsteren ze super mooi!
We hebben ook plakstenen van Swarovski en Preciosa in alle kleuren en formaten!

Kwaliteiten van hoog naar laag:

Swarovski, op=op dus wees er snel bij
Preciosa, Tópmerk uit Tsjechie, hoogwaardig loodkristal, dé vervanger van Swarovski
Superior Glamour, een super mooie kwaliteit met 16 slijpingen, glas. Ook wel de kopie van Swarovski en Preciosa genoemd.
 


Deze non hotfix strass steentjes kun je overal voor gebruiken! Wat je maar wilt laten glinsteren, het kan met de non hotfix plakstenen. Heb je een hele mooie jurk of ander kledingstuk waarmee je niet met warmte durft te werken? Gebruik dan de non-hotfix steentjes. Ze worden ook veel gebruikt voor Nailart, maar dan in de kleinste vorm zoals SS3 t/m SS5.

De plakstenen verkopen we in 3 verschillende kwaliteiten:
Onze eigen steentjes zijn van een schitterende Superior Glamour kwaliteit die sprekend lijkt op Swarovski. Verder verkopen we als enige in Nederland dé vervanger van Swarovski.....Preciosa. Ze zijn bijna niet van elkaar te onderscheiden! De Swarovski die we nog hebben is uitlopend. De voorraden kunnen door een reorganisatie bij Swarovski niet meer worden aangevuld. Wil je wel vergelijkbare glinstering ga dan voor Preciosa, een sublieme steen uit de Crystal Valley in Tsjechië. 
 

Waarom plakstenen (zonder lijmlaag)?

Voor sommige materialen is het schadelijk om te verhitten. Vandaar dat mensen de keuze maken om plakstenen te kopen. Waarvoor gebruik je deze steentjes? Net als de hotfix steentjes, zijn ook de plakstenen te gebruiken voor textiel, mobielhoesjes en schoenen, maar ook voor nagels of meubels! Plakstenen kun je voor alle materialen gebruiken, het is een beetje afhankelijk van de lijm die je gebruikt. Je kunt ze bijvoorbeeld zelfs voor op je huid gebruiken, gebruik hier alleen een speciale huidlijm.