Ben jij toe aan een nieuwe diamond painting uitdaging? Dan zijn onze diamond painting 3D producten wat voor jou! Met 3D diamond painting plak je de steentje op een 3D figuur in plaats van op een canvasdoek. Leuk voor de afwisseling! We hebben super schattige diamond painting 3D lampen en 3D sleutelhangers in ons assortiment. Al onze 3D diamond painting pakketten worden geleverd met de benodigde accessoires om jouw 3D kunstwerk te maken. Bestel je jouw 3D diamond painting voor 13.30 uur in onze diamond painting webshop, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden! 
Bezig met laden...
visibility

Diamond Painting - 3D Lampje Gele Beer

22,99 per stuk

20%
visibility

Diamond Painting - 3D Lampje Gele Walvis

22,99

18,39 per stuk

20%
visibility

Diamond Painting - 3D Lampje Roze Beer

22,99

18,39 per stuk

visibility

Diamond Painting - 3D Lampje Roze Flamingo

22,99 per stuk

20%
visibility

Diamond Painting - 3D Lampje Roze Paddestoel

22,99

18,39 per stuk

visibility

Diamond Painting Sleutelhanger 3D - Beertje (blauw)

9,99 per set

visibility

Diamond Painting Sleutelhanger 3D - Beertje (bruin)

9,99 per set

visibility

Diamond Painting Sleutelhanger 3D - Beertje (goud)

9,99 per set

visibility

Diamond Painting Sleutelhanger 3D - Beertje (groen)

9,99 per set

visibility

Diamond Painting Sleutelhanger 3D - Beertje (roze)

9,99 per set

visibility

Diamond Painting Sleutelhanger 3D - Beertje (zilver)

9,99 per set

visibility

Diamond Painting Sleutelhangers 3D - Beren paars en oranje (Set 2 stuks)

14,49 per set

Hoe maak je een diamond painting 3D lamp of 3D sleutelhanger?

De diamond painting pakketten voor de 3D lamp en sleutelhangers zijn helemaal compleet en worden geleverd met alle benodigde accessoires voor diamond painting. Hierdoor kan jij gelijk beginnen met jouw 3D diamond painting sleutelhanger of lamp. 3D diamond painting werkt in principe hetzelfde als gewoon diamond painting. Je plakt de steentjes op een voorwerp. Het voorwerp is nu echter niet plat, maar een echte vorm. De 3D-vorm is niet voorzien van een patroon en plaklaag. Je kunt de steentjes dus naar eigen idee beplakken met de bijgeleverde diamond painting steentjes en lijm. Ga jij voor de super schattige 3D diamond painting nachtlampjes in de vorm van een walvis, beer, flamingo of paddestoel of voor de leuke 3D beren sleutelhangers?

Tip: Wil je meer variatie? Gebruik dan oude steentjes die je over hebt van oude paintings en breng extra details aan zoals de ogen voor op de beertjes. 

Koop jouw 3D diamond painting bij Strass-steentjes.nl 

Klanten beoordelen ons met een 9,6. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op! Onze medewerkers doen er dan ook alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit kan omdat wij alle producten op voorraad hebben in onze winkel in Deventer. Wij zijn geen dropshipper. Bij ons betaal je geen douane- of inklaringskosten.

Heb je vragen over diamond painting of wil je een afspraak maken om onze winkel te bezoeken in Deventer? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur.