filter_list

Filter

 
Een originele diamond painting maken? Maak dan een glow in the dark diamond painting. Met deze diamond painting toolkits knutsel je prachtige schilderijen die licht geven in het donker. Al onze diamond painting glow in the dark pakketten worden geleverd met alle benodigde accessoires om je lichtgevende kunstwerk te maken. Bestel je voor 13.30 uur dan wordt jouw glow in the dark diamond painting dezelfde dag nog verzonden!
Bezig met laden...
visibility

Diamond Painting pakket - Blauw Rendier met Gekleurde Vogels - Glow in the Dark 30x40 cm (Partial)

20,49 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Doodshoofd - Glow in the Dark 30x30 cm (Partial)

19,49 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Extravagante Uil - Glow in the Dark 30x30 cm (Partial)

19,49 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Grote Vlinder op een blauwe achtergrond - Glow in the Dark 40x30 cm (Partial)

20,49 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Mandala met sterrenhemel - Glow in the Dark 30x30 cm (Partial)

19,49 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Mandala met witte bloemetjes - Glow in the Dark 30x30 cm (Partial)

19,49 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Mandala op blauwe achtergrond - Glow in the Dark 30x30 cm (Partial)

19,49 per stuk

FULL
visibility

Diamond Painting pakket - Ondergaande Zon - Glow in the Dark 30x40 cm (Full)

27,49 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Paard met kleurrijke manen - Glow in the Dark 30x40 cm (Partial)

20,49 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Pauw met uitgespreide veren - Glow in the Dark 30x40 cm (Partial)

20,49 per stuk

FULL
visibility

Diamond Painting pakket - Van Gogh de Sterrennacht - Glow in the Dark 30x40 cm (Full)

27,49 per stuk

Wat is een diamond painting vormen special?

De glow in the dark diamond paintings van Strass-steentjes.nl zijn zogeheten vormen specials. De steentjes zijn dan niet alleen rond of vierkant zoals bij standaard diamond paintings, maar hebben verschillende vormen. Met onze diamond painting vormen specials verfraai je de diamond painting tot een uniek kunstwerk. Dit maakt het glow in the dark schilderij specialer en leuker om te maken!

Hoe werkt diamond painting?

Wil jij beginnen met diamond painting? Dan zijn naast onze vormen specials onze complete diamond painting pakketten ideaal om mee te starten. Naast het zelfklevende canvas met patroon en de facet geslepen steentjes bevat ieder diamond painting pakket van Strass-steentjes.nl een pennetje om de steentjes mee op te pakken, wax, een schudbakje en een handleiding in het Nederlands. 

Beginnen met je diamond painting

Wanneer je start met het maken van je glow in the dark diamond painting leg je het patroon op tafel met de beschermfolie er nog overheen. Het beste kun je beginnen in een hoek. Haal een klein stukje van de beschermfolie los van het doek en vouw dit dubbel. Zo blijft de overige plaklaag schoon en goed plakken. Als je alle benodigde steentjes in het open stuk hebt gelegd, maak je het volgende stuk open.

Zoek de juiste kleur steentjes

Op het patroon zie je vakjes met cijfers of letters. Bij deze cijfers of letters hoort een legenda. Stel je hebt allemaal vakjes met de letter A, dan staat in de legenda bij A een kleurcode, bijvoorbeeld 1234. Op ieder zakje met steentje staat een kleurcode, zo weet je welke kleur waar hoort op het patroon van je diamond painting.

Gebruik het schudbakje

Nu je de juiste kleur steentjes bij het deel - wat je gaat beplakken - van je glow in the dark diamond painting hebt gevonden, start je met 1 kleur. Maak het zakje open en gooi de steentjes in het schudbakje. Door het bakje heen en weer te schudden vallen de steentjes in de richeltjes en komen ze met de bolle kant boven te liggen. Zorg altijd dat de bolle kant boven ligt. Wanneer je klaar bent met 1 kleur, stop je de overige steentjes weer terug in het zakje en kun je door met de volgende kleur van de benodigde steentjes.

Diamond painting steentjes plakken

Met de diamond painting pen kun je de steentjes oppakken en plakken op het canvaspatroon. Met het pennetje pak je eerst een beetje wax. Door de wax kleeft het steentje aan het pennetje en kun je het oppakken. Nu leg je het steentje op het vakje met de letter waar dit kleur steentje bij hoort. Sommige diamond painting pennen hebben aan de achterkant ruimte om 3 steentjes tegelijk op te pakken. Zo kun je sneller werken.

Klaar met je diamond painting?

Als je alle steentjes hebt bevestigd op het patroon is je glow in the dark diamond painting klaar. Leg het beschermfolie even terug en druk alle steentjes goed aan. Wil jij een diamond painting ophangen lijst hem dan in of gebruik een houten frame voor diamond painting. In onze webshop vind je verschillende maten houten frames voor jouw zelfgemaakte kunstwerk. De glow in the dark diamond paintings geven een prachtig effect in het donker.

Uitstekende klantenservice van Strass-steentjes.nl

Klanten beoordelen ons met een 9,6. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op! Onze medewerkers doen er dan ook alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit kan omdat wij alle producten op voorraad hebben in onze winkel in Deventer. Wij zijn geen dropshipper. Voor 13.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Heb je vragen over onze producten of wil je een afspraak maken om onze winkel te bezoeken in Deventer? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur.