filter_list

Filter

Diamond-painting-pakketten-mandala

De mandala, wie heeft er niet van gehoord? Mandala's zijn prachtige, kleurrijke afbeeldingen welke zijn ontstaan in de oudheid. Werden ze toen gemaakt met gekleurd zand, komen ze tegenwoordig terug in andere, creatieve vormen. Zo ook als diamond painting pakket. En zeg nou zelf: zien deze plaatjes er niet prachtig uit? Bestel nu snel jouw eigen mandala diamond painting pakket en wij garanderen jou uren plezier!

Bezig met laden...
visibility

Diamond Painting pakket - Mandala in allerlei kleuren en zwarte achtergrond (ronde steentjes) 45x45 cm (full)

36,49 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Mandala in blauw tinten met ronde steentjes 45x45 cm (full)

36,49 per stuk

visibility

Diamond Painting Pakket - Mandala in blauw tinten met vierkante steentjes 45X45 cm (full)

36,49 per stuk

visibility

Diamond Painting Pakket - Mandala paars oranje met diepte (vierkante steentjes) 45X45 cm (full)

36,49 per stuk

Inhoud van je diamond painting pakket 

Bestel je een diamond painting pakket bij Strass-steentjes.nl? Dan ontvang je de volgende diamond painting materialen en accessoires in jouw bestelling:

  • Een (zelfklevend) canvas doek met daarop het gekozen patroon.
  • Ronde of vierkante steentjes (afhankelijk van de diamond painting naar keuze).
  • Een pincet.
  • Hersluitbare zakjes. 
  • Wax.
  • Een schudbakje.
  • Een handige diamond painting pen waarmee je de steentjes eenvoudig oppakt.
  • Een instructie in het Nederlands (of Duits).

Jouw eigen mandala design ontwerpen

Ben jij op zoek naar een mandala in de kleuren van jouw interieur, maar vind je deze niet terug op onze website? Ontwerp dan jouw eigen mandala diamond painting. Heb je de perfecte afbeelding gevonden? Dan raden wij jou aan om deze allereerst op te sturen naar info@strass-steentjes.nl. Wij zullen aan de hand van een aantal richtlijnen bepalen of deze afbeelding geschikt is om als diamond painting te bestellen. Je wilt immers wel dat het te ontvangen resultaat naar behoren is. Is de afbeelding die jij hebt gekozen goedgekeurd? Kies dan het juiste formaat en bestel jouw eigen, unieke diamond painting!

Ook voor andere afbeeldingen en eigen foto’s kun je terecht bij Strass-steentjes.nl. Deel jouw resultaten via ons mailadres en wie weet verschijnt jouw eigen ontworpen mandala wel op onze Facebookpagina!

Diamond painting mandala bestellen

Bestel je een diamond painting bij ons? Dan heb je deze al snel in huis! Doordat wij direct leveren vanuit onze eigen voorraad in Deventer, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Kun je echt niet wachten? Dan kun je ook een afspraak maken bij ons in de winkel (voor 13:30 en voor 11:30 uur op woensdag). Neem voor vragen of voor het plannen van een afspraak contact op met onze klantenservice.