filter_list

Filter

Diamond-Painting-Met-Olifanten
De olifant is het grootste levende landdier ter wereld en een indrukwekkend dier om te zien. Ze leven al eeuwenlang in Afrika en delen van zuidoost-Azië en het zijn de enige nog levende soort slurfdieren. De mannelijke Afrikaanse olifanten kunnen wel 7000 kg worden! Het is dan ook niet gek dat de olifant zeer geliefd is onder kunstenaars en fotografen. Waan je op de Afrikaanse Savanne met jouw eigengemaakte diamond painting met olifanten!
Bezig met laden...
visibility

Diamond Painting pakket - Kleurrijke olifant met speciale vormstenen 20x20 cm (Special)

17,49 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Kleurrijke olifant met speciale vormstenen 40x30 cm (Special)

21,49 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Buddha met 4 armen, geld, waterlelies en olifanten 30X35 (full)

25,49 per stuk

15%
visibility

Diamond Painting pakket - Olifant met jong 40x58 (full)

44,49

37,82 per stuk

15%
visibility

Diamond Painting pakket - Olifant in een zandstorm 50x50 cm (full)

46,99

39,94 per stuk

15%
visibility

Diamond Painting pakket - Kudde Olifanten 3 luik - 3x 30x30 cm (full)

56,95

48,41 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Familie Olifant 4 luik - 40x30, 20x50, 25x50, 30x30 cm (full)

56,95 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Olifant 5 luik 2x20x30, 2x20x40, 1x20x50 cm (full)

59,95 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Olifant op zandweg 5 luik 2x20x30, 2x20x40, 1x20x50 cm (full)

59,95 per stuk

Diverse soorten diamond paintings met olifanten

Afhankelijk van de plek waar je jouw diamond painting wilt gaan hangen, kies je voor de variant die daar het beste bij aansluit. Speciaal voor in de kinderkamer verkopen we kleurrijke olifanten die van de muur afspatten. Ben je toch meer op zoek naar een realistisch schilderij? Dan kun je ook bij ons terecht. We bieden vele soorten diamond paintings aan die mooi aansluiten bij jouw interieur. Een olifant in schemer, een olifant met kalf of een diamond painting van een olifant in de vorm van een 4 of 5-luik. Heel gaaf: een meerluik brengt een extra dimensie aan in jouw woonkamer. Bestel jouw favoriet en haal Afrika in huis.

Ontwerp je eigen schilderij

Past een diamond painting van een olifant in het zwart-wit beter in jouw interieur? Of heb je een ander type foto in gedachten, maar vind je deze niet terug in onze webshop? Niet getreurd, wij bieden je ook de mogelijkheid om je eigen schilderij te ontwerpen aan de hand van jouw eigen foto. Stuur jouw afbeelding naar info@strasssteentjes.nl en wij beoordelen of de afbeelding voldoet aan de gestelde eisen. Let er wel op dat je een foto toestuurt van een hoge kwaliteit, zodat we voor het beste resultaat kunnen gaan voor jouw diamond painting.

Wat vind ik in mijn diamond painting pakket met olifanten?

Of je nu een diamond painting pakket bestelt van een olifant, een ander dier, of je eigen foto: als je bestelt bij Strass-steentjes.nl, ontvang je een compleet pakket in huis waar jij mee aan de slag kunt gaan! Dit is wat je vindt in jouw bestelling:

  • Een zelfklevend canvasdoek (in het geval van een meerluik ontvang je meerdere doeken)
  • Vierkante of ronde facet geslepen steentjes in hersluitbare zakjes
  • Een pincet
  • Een diamond painting pen waarmee je de steentjes eenvoudig oppakt
  • Wax
  • Een schudbakje
  • Een handleiding in het Nederlands (of Duits)

Ben je meer een liefhebber van hotfix steentjes? Kijk dan eens tussen onze hotfix patronen olifant en ga aan de slag met het ontwerpen van jouw unieke kledingstuk!

Bestel jouw pakket bij Strass-steentjes.nl

Bestel jouw diamond painting met olifant eenvoudig bij Strass-steentjes.nl. Wij hanteren een snelle levering, doordat wij onze eigen voorraad in huis hebben. Bestel je op werkdagen voor 13:30 uur (woensdags voor 11:30 uur)? Dan verzenden wij jouw bestelling nog dezelfde dag! Liggen de totale kosten van jouw bestelling boven de €50? Dan hanteren wij geen verzendkosten.