Met onze diamond painting tafelornamenten maak je zelf de leukste versieringen voor op je tafel. Beplak het ornament met steentjes waardoor je hem helemaal eigen maakt! Al onze diamond painting tafelornamenten pakketten worden geleverd met de benodigde accessoires om jouw kunstwerk te maken. Bestel je jouw tafelornament voor 13.30 uur in onze diamond painting webshop, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden!
Bezig met laden...
visibility

Diamond Painting Paastafereeltje met verlichting - Mand met strik gevuld met versierde paaseieren

31,49 per stuk

visibility

Diamond Painting Paastafereeltje met verlichting - Paashaas in mandje met eieren

31,49 per stuk

visibility

Diamond Painting Paastafereeltje met verlichting - Paashaas met mandje met eieren

31,49 per stuk

visibility

Diamond Painting Tafelornament - Blauwe Draak

19,49 per stuk

visibility

Diamond Painting Tafelornament - Gekleurde Draak

19,49 per stuk

visibility

Diamond Painting Tafelornament - Paarse Draak

19,49 per stuk

Hoe maak je diamond painting tafelornamenten?

De diamond painting pakketten met tafelornamenten van Strass-steentjes.nl zijn helemaal compleet en worden geleverd met schudbakje, pennetje en wax. Hierdoor kan jij meteen beginnen met diamond painten. Beplak het patroontje met de diamond painting steentjes. Er zit een handige plaklaag op het diamond painting patroon van het tafelornament. Dus geen geklieder met lijm! Ben je klaar met steentjes plakken? Zet hem dan in het meegeleverde standaardje op je tafel!

Uitstekende klantenservice van Strass-steentjes.nl

Klanten beoordelen ons met een 9,6. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op! Onze medewerkers doen er dan ook alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit kan omdat wij alle producten op voorraad hebben in onze winkel in Deventer. Wij zijn geen dropshipper. Bij ons betaal je geen douane- of inklaringskosten!

Heb je vragen over diamond painting of wil je een afspraak maken om onze winkel te bezoeken in Deventer? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur.