Diamond-Painting-winkel-in-Deventer
Het kan voor jou prettiger zijn om aankopen te doen in een fysieke winkel dan deze te bestellen via een webshop. In een fysieke winkel kun je het product immers ervaren. Daarnaast kan het prettig zijn om advies te vragen voor je tot een aankoop overgaat. Wij snappen dit, daarom ben je ook welkom bij ons in Deventer in onze Strass-steentjes.nl diamond painting winkel. 

Een breed assortiment in onze winkel

Kun je niet langer wachten op die prachtige steentjes of diamond painting pakket? Maak er dan een leuke dag van en waag een stap in onze diamond painting hemel. In onze winkel kun je terecht voor diverse producten uit ons assortiment, zoals onder andere: Let op: het kopen van gepersonaliseerde producten, zoals een diamond painting met eigen foto, kan alleen via onze webshop.

Diamond painting kopen in de winkel

Wanneer je jouw diamond painting artikel koopt in onze winkel, dan geniet je van vele voordelen:
  • Je hebt jouw aankopen direct in huis, zodat je meteen aan de slag kunt gaan met jouw diamond painting.
  • Wij voorzien je graag van advies over onze producten.
  • Af en toe vind je in onze fysieke winkel nieuwe producten die (nog) niet op de website staan.
  • Je ziet onze producten van dichtbij, waardoor je zeker weet dat je de juiste aankoop doet.
  • Zie een bezoek aan onze winkel als een leuk uitje en combineer dit met een dagje Deventer.

Een bezoekje aan de winkel

De winkel is voor bezoek geopend op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 13:30 uur*.
*buiten deze tijden op afspraak. Je kunt ons bereiken via Facebook (Messenger), Whatsapp, door te bellen naar 0570 - 234 043, of door een mail te sturen naar klantenservice@strass-steentjes.nl. Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:30 uur.

Contactgegevens

Strass-steentjes.nl
Keulenstraat 10A
7418 ET Deventer


Diamond painting bestellen in onze webshop

Bestel je toch liever online? Neem dan een kijkje in onze webshop. Wij raden je af om hotfix steentjes te bestellen via websites als Aliexpress, omdat dit vele risico’s met zich meebrengt. De levertijden zijn erg lang zijn en de pakketten kunnen kapot en incompleet worden geleverd. Weet dus waar je op moet letten voor je een Diamond Painting pakket bestelt. Bestel je bij Strass-steentjes.nl? Dan weet je zeker dat je kwalitatief goede producten bestelt én deze ook snel in huis hebt. Wij leveren namelijk direct vanuit onze eigen voorraad, waardoor jouw bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden!