Diamond Painting Kleurenkaart 1 Diamond Painting Kleurenkaart 2 Diamond Painting Kleurenkaart 3 Diamond Painting Kleurenkaart 4 Diamond Painting Kleurenkaart 5
Diamond Painting Kleurenkaart 1 Diamond Painting Kleurenkaart 2 Diamond Painting Kleurenkaart 3 Diamond Painting Kleurenkaart 4 Diamond Painting Kleurenkaart 5
01. Diamond Painting Kleurenkaarten (5x) (niet te koop)
Diamond Painting Kleurenkaarten

Artikelnummer

401.000.200

Levertijd

nvt

€ 0,00
Prijs per stuk
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0
 
Op verlanglijst

Kleurenkaarten Diamond Painting

Deze kleurenkaarten zijn niet te koop. Er bestaan geen kartonnen versies van, alleen maar afbeeldingen die je kunt downloaden. 
Het komt voor dat een steentje een net iets ander verfbad krijgt, waardoor de kleur wat afwijkt. De kleurenkaarten zijn bedoelt ter indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De kleuren wijken in werkelijkheid iets af van de kleuren op de kleurenkaart. 
De kleuren van de foto's van de producten zelf op onze site komen erg goed overeen.

Diamond Painting heeft in totaal ongeveer 447 verschillende kleuren steentjes en wij hebben ze allemaal! De steentjes zijn van kunststof/Acryl en zijn facet geslepen. Dit wil zeggen dat ze vlakjes hebben waardoor het het licht weerkaatst. Hierdoor onstaat er een hele lichte glinstering op de steentjes.

We verkopen vierkante en ronde steentjes.
Ieder zakje bevat ongeveer 200 steentjes 
Als je ze wilt bestellen kun je de juiste kleurcode zoeken in de de kleurenkaart of tussen de steentjes. Je kunt ook in het zoekfilter (bij het vergrootglas) "kleurcode(+de code)" invullen, dan vind je de juiste kleur ook.

Als je vragen hebt, kun je altijd terecht via mail klantenservice@strass-steentjes.nl,
via telefoon of Whatsapp 06-29452155 of via onze online chat via onze website www.strass-steentjes.nl