filter_list

Filter

Diamond painting is een verslavende hobby. Ben je eenmaal begonnen aan je eerste schilderij? Dan is de kans groot dat je niets anders meer wilt doen in je vrije tijd. Het is leuk om een schilderij te maken voor in je eigen huis, maar nog leuker om weg te geven aan een ander. Diamond painting is niet de goedkoopste hobby die je kunt hebben, dus wij snappen dat je op zoek bent naar goedkope diamond painting pakketten om jouw hobby uit te kunnen blijven voeren. In onze webshop vind je verschillende goedkope diamond painting pakketten met de mooiste afbeeldingen, zodat jij aan de slag kunt gaan!

Aanbiedingen diamond painting

Je vindt de goedkope diamond painting pakketten in onze koopjeshoek. Bekijk de actuele aanbiedingen door de paintings te filteren op “koopjeshoek op=op” en “aanbieding”. In onze webshop vind je diverse diamond paintings. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen van diverse dieren: honden, uilen, paarden, vlinders of olifanten. Houd je meer van de wat rustigere paintings? Filter de resultaten dan op ‘mandala’ of ‘bloemen’. Let op: de aanbiedingen veranderen regelmatig, dus wees er snel bij. Op=op!

In iedere bestelling vind je de volgende diamond painting onderdelen:

  • Een zelfklevend canvas doek
  • Ronde of vierkante steentjes
  • Wax
  • Een schudbakje
  • Gripzakjes
  • Een speciale pen waarmee je de steentjes eenvoudig aanbrengt
  • Een pincet 
  • Een handleiding in het Nederlands

Kijk voor aanvullende accessoires of losse steentjes in onze webshop.

Diamond painting met eigen foto

Hang je liever een persoonlijke foto aan de muur, van je kinderen, huisdier of de afgelopen vakantie? Dat kan! Stuur je eigen foto naar info@strasssteentjes.nl en wij ontwerpen jouw persoonlijke diamond painting pakket. Jouw eigen ontwerp is al te verkrijgen vanaf €34,99! Belangrijk is wel om een foto aan te leveren van hoge kwaliteit. Alleen dan kunnen wij jou het beste resultaat garanderen. Het is ook mogelijk om geheel je eigen ontwerp te maken, wij verkopen blanco canvasdoeken en losse steentjes waarmee jij je eigen kunstwerk kunt creëren. 

Goedkope diamond painting kopen in Nederland

Wij begrijpen dat het aantrekkelijk kan zijn om diamond paintings te kopen uit het buitenland, via bijvoorbeeld Aliexpress. Deze pakketten zijn dan misschien goedkoop, maar beschikken vaak over een slechte kwaliteit. Daarnaast loop je de kans dat je hoge transportkosten moet betalen en je erg lang moet wachten tot je bestelling in huis is. Als je een diamond painting koopt in Nederland, ben je ervan verzekerd dat er geen onderdelen ontbreken en is je bestelling snel in huis. Lees voordat jij een goedkope diamond painting bestelt ons artikel over 10 dingen die je moet weten voor je een diamond painting bestelt

Voordelige diamond painting kopen in onze shop

Voorkom alle mogelijke risico’s door goedkope diamond paintings te bestellen bij Strass-steentjes.nl. In tegenstelling tot Aliexpress hanteren wij een snelle levering. Bestel je voor 13:30 uur (of woensdags voor 11:30 uur)? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Het is ook mogelijk om (door een afspraak te maken) bij ons in de winkel te komen. Wij voorzien jou graag van de juiste informatie. Maak een afspraak door contact op te nemen met onze klantenservice.