Nagel steentjes carrousel Crystal en Crystal AB
Nagel steentjes carrousel Crystal en Crystal AB
0 Reviews | Review toevoegen

Nagel steentjes carrousel Crystal en Crystal AB

Artikelnummer

550.999.001 

€ 32,49
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Nagel steentjes carrousel Crystal en Crystal AB is een handig opbergdoosje met 12 vakjes gevuld met steentjes in de formaten SS3, SS4, SS5, SS6, SS10 en SS16 in de kleuren Crystal en Crystal AB. Nagelsteentjes zijn gelijk aan de non hotfix steentjes, ze hebben geen eigen lijmlaag en zijn van een Excellent kwaliteit wat heel veel lijkt op Swarovski. Dit is geen geslepen glas maar net als Swarovski imitatiediamant "Strass". Kortom niet de goedkope steentjes voor op je nagels, maar een exclusieve zeer mooie en schitterende kwaliteit!
ze hebben geen eigen lijmlaag. Ze zijn ook erg geschikt voor bodyart, hiervoor heb je alleen wel een speciale lijmlaag nodig.

Crystal AB zijn Crystal steentjes met een speciale coating waardoor het meerdere kleuren licht weerkaatst. Je krijgt hiermee een soort van parelmoer effect. Daarnaast nemen ze de kleur over van waar je ze op bevestigd. Als je ze bevestigd bijvoorbeeld op een blauwe ondergrond, dan wordt de hoofdkleur blauw met allerlei andere kleuren er tussendoor. Een heel bijzonder effect.

In de carrousel zitten 12 verschillende soorten steentjes:

SS3 Crystal +/- 100 stuks
SS4 Crystal +/- 100 stuks
SS5 Crystal +/- 100 stuks
SS6 Crystal +/- 100 stuks
SS10 Crystal +/- 75 stuks
SS16 Crystal +/- 25 stuks
SS3 Crystal AB +/- 100 stuks
SS4 Crystal AB +/- 100 stuks
SS5 Crystal AB +/- 100 stuks
SS6 Crystal AB +/- 100 stuks
SS10 Crystal AB +/- 75 stuks
SS16 Crystal AB +/- 25 stuks

Onze kleurenkaart en maattabel geeft precies aan hoeveel milimeter iedere SS formaat precies is

Heb je al een handig opbergdoosje voor de steentjes? kijk dan eens bij de losse zakjes per kleur en formaat via de volgende link: non hotfix steentjes


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.