filter_list

Filter

Ontwerp je eigen unieke Diamond painting

Wat is er leuker dan een tastbare herinnering aan de muur. Laat nu je mooiste foto's omzetten naar een unieke Eigen Foto Diamond Painting.

Heel eenvoudig

  1. Kies hieronder een passend formaat
  2. Upload je foto 
  3. Kies voor ronde of vierkante steentjes
  4. Klik op bestellen
  5. Levertijd 2 - 4 weken
Let op! Is het formaat van de foto groter dan 5mb, stuur dan de foto via WeTransfer

Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst nog advies te vragen voordat je je diamond painting eigen foto bestelt. We denken graag met je mee! Bijvoorbeeld over formaat, grootte en eventuele bewerking. Alles in overleg met de klant.

Voor tips voor het bestellen van een eigen ontwerp diamond painting zie onderaan de pagina.

(Als een diamond painting van een eigen foto eenmaal in productie is genomen, kan deze niet meer worden geannuleerd, aangezien het een op maat gemaakt product is.)


  3 / 6  Bezig met laden...
visibility

Eigen foto 90x50 cm - Diamond Painting pakket

78,49 per stuk

visibility

Eigen foto 55x85 cm of 85x55 cm - Diamond Painting pakket

79,99 per stuk

visibility

Eigen foto 60x80 cm of 80x60 cm - Diamond Painting pakket

83,49 per stuk

visibility

Eigen foto 70x70 cm (vierkant) - Diamond Painting pakket

83,49 per stuk

visibility

Eigen foto 60x85 cm of 85x60 cm - Diamond Painting pakket

85,49 per stuk

visibility

Eigen foto 65x80 cm of 80x65 cm - Diamond Painting pakket

86,49 per stuk

visibility

Eigen foto 60x90 cm of 90x60 cm - Diamond Painting pakket

88,99 per stuk

visibility

Eigen foto 100x55 cm - Diamond Painting pakket

93,99 per stuk

visibility

Eigen foto 65x85 cm of 85x65 cm - Diamond Painting pakket

95,99 per stuk

visibility

Eigen foto 68x85 cm of 85x68 cm - Diamond Painting pakket

95,99 per stuk

visibility

Eigen foto 75x75 cm (vierkant) - Diamond Painting pakket

99,99 per stuk

visibility

Eigen foto 65x90 cm of 90x65 cm - Diamond Painting pakket

101,49 per stuk

visibility

Eigen foto 95x65 cm - Diamond Painting pakket

103,99 per stuk

visibility

Eigen foto 72x90 cm of 90x72 cm - Diamond Painting pakket

108,49 per stuk

visibility

Eigen foto 80x80 cm (vierkant) - Diamond Painting pakket

108,49 per stuk

visibility

Eigen foto 95x68 cm - Diamond Painting pakket

108,49 per stuk

visibility

Eigen foto 110x60 cm - Diamond Painting pakket

108,49 per stuk

visibility

Eigen foto 70x95 cm of 95x70 cm - Diamond Painting pakket

108,99 per stuk

visibility

Eigen foto 70x100 cm of 100x70 cm - Diamond Painting pakket

109,99 per stuk

visibility

Eigen foto 75x95 cm of 95x75 cm - Diamond Painting pakket

115,49 per stuk

  1 2  3  4 5 6  

Helaas horen we nog regelmatig van klanten die een eigen foto diamond painting elders hebben besteld, niet naar behoren hebben ontvangen. Wij geven je tips voor het bestellen van een eigen ontwerp diamond painting.

Kies een geschikte foto voor je "diamond painting eigen foto".

Natuurlijk kan iedere foto geschikt zijn voor je painting, maar we hebben toch een paar richtlijnen voor je opgesteld. Volg je deze richtlijnen? Dan ontvang je gegarandeerd een mooi diamond painting pakket!

Onderwerp duidelijk in beeld

Moet je nog een foto maken? Maak dan een foto waarop het ‘onderwerp’ goed in beeld staat. Met het onderwerp bedoelen we bijvoorbeeld je schattige beagle of prachtige kinderen. Zorg ervoor dat je onderwerp niet achter een boom schuilt of aan de rand van de duinen. Daarnaast geven we je de tip om de afbeelding direct goed te maken en niet teveel in te zoomen. Zodra je gaat inzoomen, verlies je pixels en wordt je onderwerp onduidelijk.

Heb je al een foto? Kies dan een foto waarop je het onderwerp zo goed mogelijk in beeld staat. Daarnaast is het niet handig om de foto in te zoomen. Zoals we hierboven al vermelden: zodra je gaat inzoomen, verlies je pixels en wordt je onderwerp onduidelijk.

De kleuren op de foto

Zorg voor een hoog kleurcontrast (afstekende kleuren). Kies niet voor een wit hondje op een wit kleedje. Wanneer je een diamond painting besteld, zijn er 450 verschillende kleuren steentjes. Hiervan zijn bijvoorbeeld vier witte tinten. Met deze vier tinten is het moeilijk om een goed onderscheid te maken tussen het witte kleedje en het witte hondje.

Zet je witte hondje op een leuk gekleurd kleedje of het groene gras. Op deze manier zal het onderwerp ‘het hondje’ veel mooier tot zijn recht komen.

Let op bij zwart/wit foto's: 
Diamond painting steentjes bestaan er in 450 verschillende kleuren. Hierin zitten ongeveer 10 a 15 zwart/wit/grijs tinten. Op het moment dat je een zwart/wit foto laat omzetten, zal deze vooral gemaakt moeten worden met deze verschillende kleuren. Als iets wit lijkt op de foto, kan dit grijzer uitvallen. Donker grijs kan hierdoor zwart uitvallen. Daarnaast kunnen sommige overgangen van kleuren harder zijn in plaats van en geleidelijke overloop.

De duidelijkheid van de foto

Zorg voor een foto met zoveel mogelijk pixels. Met slechts een klik op de rechtermuisknop en het knopje eigenschappen zie je hoeveel pixels jouw gewenste foto heeft. Des te meer pixels een foto heeft, des te duidelijker de diamond painting wordt.

De foto moet minimaal 1000 pixels breed / hoog zijn. Kies je een groot formaat painting? Dan is het verstandig om een hogere resolutie te nemen. Wij hebben de exacte formaten bij de formaten van ‘eigen foto’s’ staan.

Het risico is bij te weinig pixels niet alleen dat de diamond painting vaag wordt, de kleuren kunnen ook afwijken. Twijfel je over het aantal pixels? Neem dan gerust contact met ons op.

Kies het juiste formaat bij je eigen ontwerp

Des te groter het formaat diamond painting, des te duidelijker en gedetailleerder het eindresultaat zal zijn. Des te kleiner, des te blokkerige de diamond painting zal zijn.

Een steentje heeft een afmeting van 2,5 mm. Er zitten 16 steentjes op één cm2. Stel je voor. Je hebt een mond van minder dan 2,5 mm. Deze wordt dan niet zichtbaar. Of een brilmontuur dat dunner is dan 2,5 mm. Ook deze wordt niet zichtbaar op de diamond painting. Dit geldt ook voor ronde vormen van een klein formaat. Een ballon van 1 cm2 kan een klein blokje worden. Kortom, let goed op!

Diamond painting eigen foto voorbeeld - 20 x 30

diamond painting eigen foto voorbeeld

Diamond painting eigen foto voorbeeld - 40 x 50

En nu? Bestel je diamond painting met eigen foto

Heb je de juiste foto gekozen en het juiste formaat? Dan ben je er klaar voor om te bestellen. Stuur je foto naar info@strass-steentjes.nl. Dit kan via de mail, maar ook via https://strass.wetransfer.com. Wanneer je een foto met hoge kwaliteit opstuurt, lukt dit vaak niet via de mail. Dan is Wetransfer wel weer handig.

Zodra we je foto hebben ontvangen, zullen wij deze beoordelen. We kijken graag even met je mee. Als we het idee hebben dat het mooier wordt in een ander formaat of dat het onderwerp iets meer ingezoomd moet worden, gaan we met je in overleg om tot het mooiste resultaat te komen.

Je kunt ook rechtstreeks op onze website bestellen. Ga naar https://www.strass-steentjes.nl/diamond-painting en zet de filter op ‘eigen foto’. Of bestel het op deze pagina Diamond Painting - Eigen foto. Na het bestellen van het formaat stuur je ons de foto toe zoals hierboven beschreven.

Diamond painting met eigen ontwerp

Wil je een eigen ontwerp maken zonder foto? Ook dat is mogelijk. We verkopen ook blanco canvasdoeken met hokjes voor de diamond painting steentjes. Je kunt bij ons alle diamond painting vierkante steentjes los bestellen, net als de benodigdheden waaronder een schudbakje, pincet, pennetje, wax.

Wij hebben doeken in de volgende formaten: