filter_list

Filter

Ontwerp je eigen unieke Diamond painting

Wat is er leuker dan een tastbare herinnering aan de muur. Laat nu je mooiste foto's omzetten naar een unieke Eigen Foto Diamond Painting.

Heel eenvoudig

  1. Kies hieronder een passend formaat
  2. Upload je foto 
  3. Kies voor ronde of vierkante steentjes
  4. Klik op bestellen
  5. Levertijd 2 - 4 weken
Let op! Is het formaat van de foto groter dan 5mb, stuur dan de foto via WeTransfer

Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst nog advies te vragen voordat je je diamond painting eigen foto bestelt. We denken graag met je mee! Bijvoorbeeld over formaat, grootte en eventuele bewerking. Alles in overleg met de klant.

Voor tips voor het bestellen van een eigen ontwerp diamond painting zie onderaan de pagina.

(Als een diamond painting van een eigen foto eenmaal in productie is genomen, kan deze niet meer worden geannuleerd, aangezien het een op maat gemaakt product is.)


  6 / 6  Bezig met laden...
visibility

Eigen foto 165x95 cm - Diamond Painting pakket

215,49 per stuk

visibility

Eigen foto 110x145 cm - Diamond Painting pakket

220,99 per stuk

visibility

Eigen foto 145x115 cm - Diamond Painting pakket

227,99 per stuk

visibility

Eigen foto 105x160 cm of 160x105 cm - Diamond Painting pakket

228,99 per stuk

visibility

Eigen foto 110x155 cm - Diamond Painting pakket

231,49 per stuk

visibility

Eigen foto 170x100 cm - Diamond Painting pakket

231,49 per stuk

visibility

Eigen foto 160x110 cm - Diamond Painting pakket

241,99 per stuk

visibility

Eigen foto 110x165 cm - Diamond Painting pakket

247,99 per stuk

visibility

Eigen foto 115x160 cm - Diamond Painting pakket

252,49 per stuk

visibility

Eigen foto 180x105 cm - Diamond Painting pakket

257,49 per stuk

visibility

Eigen foto 115x175 cm - Diamond Painting pakket

275,49 per stuk

visibility

Eigen foto 120x170 cm - Diamond Painting pakket

278,49 per stuk

visibility

Eigen foto 190x110 cm - Diamond Painting pakket

285,99 per stuk

visibility

Eigen foto 120x180 cm - Diamond Painting pakket

294,49 per stuk

visibility

Eigen foto 195x115 cm - Diamond Painting pakket

304,99 per stuk

visibility

Eigen foto 205x120 cm - Diamond Painting pakket

336,49 per stuk

  1 2 3 4 5  6   

Helaas horen we nog regelmatig van klanten die een eigen foto diamond painting elders hebben besteld, niet naar behoren hebben ontvangen. Wij geven je tips voor het bestellen van een eigen ontwerp diamond painting.

Kies een geschikte foto voor je "diamond painting eigen foto".

Natuurlijk kan iedere foto geschikt zijn voor je painting, maar we hebben toch een paar richtlijnen voor je opgesteld. Volg je deze richtlijnen? Dan ontvang je gegarandeerd een mooi diamond painting pakket!

Onderwerp duidelijk in beeld

Moet je nog een foto maken? Maak dan een foto waarop het ‘onderwerp’ goed in beeld staat. Met het onderwerp bedoelen we bijvoorbeeld je schattige beagle of prachtige kinderen. Zorg ervoor dat je onderwerp niet achter een boom schuilt of aan de rand van de duinen. Daarnaast geven we je de tip om de afbeelding direct goed te maken en niet teveel in te zoomen. Zodra je gaat inzoomen, verlies je pixels en wordt je onderwerp onduidelijk.

Heb je al een foto? Kies dan een foto waarop je het onderwerp zo goed mogelijk in beeld staat. Daarnaast is het niet handig om de foto in te zoomen. Zoals we hierboven al vermelden: zodra je gaat inzoomen, verlies je pixels en wordt je onderwerp onduidelijk.

De kleuren op de foto

Zorg voor een hoog kleurcontrast (afstekende kleuren). Kies niet voor een wit hondje op een wit kleedje. Wanneer je een diamond painting besteld, zijn er 450 verschillende kleuren steentjes. Hiervan zijn bijvoorbeeld vier witte tinten. Met deze vier tinten is het moeilijk om een goed onderscheid te maken tussen het witte kleedje en het witte hondje.

Zet je witte hondje op een leuk gekleurd kleedje of het groene gras. Op deze manier zal het onderwerp ‘het hondje’ veel mooier tot zijn recht komen.

Let op bij zwart/wit foto's: 
Diamond painting steentjes bestaan er in 450 verschillende kleuren. Hierin zitten ongeveer 10 a 15 zwart/wit/grijs tinten. Op het moment dat je een zwart/wit foto laat omzetten, zal deze vooral gemaakt moeten worden met deze verschillende kleuren. Als iets wit lijkt op de foto, kan dit grijzer uitvallen. Donker grijs kan hierdoor zwart uitvallen. Daarnaast kunnen sommige overgangen van kleuren harder zijn in plaats van en geleidelijke overloop.

De duidelijkheid van de foto

Zorg voor een foto met zoveel mogelijk pixels. Met slechts een klik op de rechtermuisknop en het knopje eigenschappen zie je hoeveel pixels jouw gewenste foto heeft. Des te meer pixels een foto heeft, des te duidelijker de diamond painting wordt.

De foto moet minimaal 1000 pixels breed / hoog zijn. Kies je een groot formaat painting? Dan is het verstandig om een hogere resolutie te nemen. Wij hebben de exacte formaten bij de formaten van ‘eigen foto’s’ staan.

Het risico is bij te weinig pixels niet alleen dat de diamond painting vaag wordt, de kleuren kunnen ook afwijken. Twijfel je over het aantal pixels? Neem dan gerust contact met ons op.

Kies het juiste formaat bij je eigen ontwerp

Des te groter het formaat diamond painting, des te duidelijker en gedetailleerder het eindresultaat zal zijn. Des te kleiner, des te blokkerige de diamond painting zal zijn.

Een steentje heeft een afmeting van 2,5 mm. Er zitten 16 steentjes op één cm2. Stel je voor. Je hebt een mond van minder dan 2,5 mm. Deze wordt dan niet zichtbaar. Of een brilmontuur dat dunner is dan 2,5 mm. Ook deze wordt niet zichtbaar op de diamond painting. Dit geldt ook voor ronde vormen van een klein formaat. Een ballon van 1 cm2 kan een klein blokje worden. Kortom, let goed op!

Diamond painting eigen foto voorbeeld - 20 x 30

diamond painting eigen foto voorbeeld

Diamond painting eigen foto voorbeeld - 40 x 50

En nu? Bestel je diamond painting met eigen foto

Heb je de juiste foto gekozen en het juiste formaat? Dan ben je er klaar voor om te bestellen. Stuur je foto naar info@strass-steentjes.nl. Dit kan via de mail, maar ook via https://strass.wetransfer.com. Wanneer je een foto met hoge kwaliteit opstuurt, lukt dit vaak niet via de mail. Dan is Wetransfer wel weer handig.

Zodra we je foto hebben ontvangen, zullen wij deze beoordelen. We kijken graag even met je mee. Als we het idee hebben dat het mooier wordt in een ander formaat of dat het onderwerp iets meer ingezoomd moet worden, gaan we met je in overleg om tot het mooiste resultaat te komen.

Je kunt ook rechtstreeks op onze website bestellen. Ga naar https://www.strass-steentjes.nl/diamond-painting en zet de filter op ‘eigen foto’. Of bestel het op deze pagina Diamond Painting - Eigen foto. Na het bestellen van het formaat stuur je ons de foto toe zoals hierboven beschreven.

Diamond painting met eigen ontwerp

Wil je een eigen ontwerp maken zonder foto? Ook dat is mogelijk. We verkopen ook blanco canvasdoeken met hokjes voor de diamond painting steentjes. Je kunt bij ons alle diamond painting vierkante steentjes los bestellen, net als de benodigdheden waaronder een schudbakje, pincet, pennetje, wax.

Wij hebben doeken in de volgende formaten: