filter_list

Filter

Hotfix starterspakketten

  • Eigenschappen: samengestelde pakketten 
  • Voordelen: alles in 1 keer in huis, voordeliger dan alles los kopen
  • Geschikt voor: beginners en gevorderden

Hieronder vind je onze starterspakketten op het gebied van Hotfix stenen. We hebben verschillende kwaliteiten, verschillende maten en mét of zonder applicator.

Onderaan de pagina geven we uitleg waar je het beste voor kunt kiezen.
 


  2 / 2  Bezig met laden...
Pakketvoordeel!
20%
visibility
shopping_cart

Kleurenpakket SS30, 12 kleuren in potjes - Premium DMC kwaliteit Hotfix

54,79

43,80 per stuk

Pakketvoordeel!
50%
visibility
shopping_cart

Kleurenpakket SS6, 12 kleuren in potjes - Premium DMC kwaliteit Hotfix

179,59

89,79 per stuk

Pakketvoordeel!
visibility
shopping_cart

Kleurenpakket Sun - Large (SS16 en SS20) - Premium DMC kwaliteit Hotfix

20,99 per stuk

Pakketvoordeel!
visibility
shopping_cart

Kleurenpakket Sun - Small (SS6 en SS10) - Premium DMC kwaliteit Hotfix

25,99 per stuk

  1  2   

We begrijpen dat je met de vele pakketten door de bomen het bos niet meer ziet.

1. Mét of zonder applicator:
Ga je hier en daar een losse steen aanbrengen? kies dan een pakket uit mét applicator. Met de applicator verwarm je steen voor steen, dus als je een kledingstuk wilt versieren met hier en daar een steen, dan is een applicator een vereiste.
Wil je alleen met patronen werken, dan heb je niet persé een applicator nodig. Je hebt aan een pakket zonder applicator genoeg.

2. De luxe of simpel?
Het verschil zit hierbij in de applicator. Een luxe applicator heeft 12 opzetstukken, een simpele applicator slechts 7 opzetstukken. Met een luxe applicator kun je alle formaten stenen bevestigen, misschien heb je het nu niet nodig, maar het kan zijn dat je in de toekomst ook met SS30 en SS34 gaat werken en die missen onder andere bij de simpele applicator. Naast de SS30 en SS34 mist ook de SS12, de hotknife en de 5 mm Flat. Het verschil in prijs tussen luxe en simpel is erg laag, dus wij raden standaard het luxe pakket aan.

3. Kies je formaat
We hebben pakketten met de formaten SS10 en SS16 en we hebben pakketten met de formaten SS16 en SS20. 
Bij ieder pakket zitten standaard 4 zakjes steentjes van 5 gross. Dit is dus 20 gross in totaal. 2 formaten Crystal en 2 formaten Crystal AB. We hebben hierbij bewust gekozen voor de basiskleuren die het meest gebruikt worden en altijd van pas komen.
Formaten:
SS10 is 2,7 - 2,9 millimeter
SS16 is 3,8 - 4,0 millimeter
SS20 is 4,6 - 4,8 millimeter

Let op! De budget stenen wijken hiervan af, deze vallen kleiner uit.

4. Kies je kwaliteit
Punt 1 tm 3 is vooral van toepassing bij de Budget en DMC kwaliteit. Alle stenen zijn van glas, maar des te hoger de kwaliteit des te meer slijpingen, dus des te mooier de schittering doordat de stenen meer licht weerkaatsen. Superior heeft daarnaast een dubbele lijmlaag waardoor de steentjes beter hechten. 
Een budget steen heeft 8 slijpingen en is wat afgevlakter, een prima steen om mee te hobbyen en uit te testen of hotfix iets voor je is. De formaten vallen kleiner uit. De DMC steen heeft 12 slijpingen en zijn scherper geslepen waardoor het licht mooi weerkaatst. Ook dit is een leuke steen voor de hobby, maar wordt ook veel gebruikt op turnpakjes voor kinderen bijvoorbeeld.
Superior is een hele mooie kwaliteit. Het is dé imitatie van Swarovski en Preciosa. De steentjes zijn 16 keer geslepen en ze hebben een dubbele lijmlaag waardoor ze extra goed hechten. Je moet ze om die reden wel iets langer verwarmen. 

Het Superior pakket is er alleen in een luxe uitvoering in formaat SS10 en SS16 en mét applicator. 

Mocht je na het lezen toch nog vragen hebben of er niet helemaal uitkomen, we zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar, dus bel gerust voor meer uitleg!

Met dit Starterspakket kun je direct aan de slag! Kies er nog apart een paar leuke kleuren hotfix steentjes extra bij en je kunt je uitleven op je eerste project! Ook zonder extra kleuren heb je hier al genoeg aan.