filter_list

Filter

Diamond-Painting-Pakketten-Vlinders
Vlinders staan in vele culturen voor de positieve en vrolijke kant van het leven. Door hun prachtige uiterlijk zijn het dan ook niet voor niets geliefde insecten. Misschien ben jij weleens in een tropische vlindertuin geweest om vele vlindersoorten te spotten! Van Gogh liet zich door dit fantastische beestje inspireren en maakte zelfs een serie van schilderijen met vlinders: “Vlinders en klaprozen”. Creëer nu zelf een vrolijk, zomers gevoel in jouw woonkamer met de kleurrijke vlinder diamond painting pakketten uit de webshop van Strass-steentjes.nl.
Bezig met laden...
visibility

Diamond Painting pakket - Rode roos met lichtgevende vlinder 30x40 cm (full)

25,99 per stuk

15%
visibility

Diamond Painting pakket - Paarse Vlinder 40x53 cm (full)

39,49

33,57 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Vier vlinders boven een bergmeer 45x45 cm (full)

36,49 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Gekleurde Giraffe met vlinders 40x55 cm (full)

40,99 per stuk

visibility

Diamond Painting pakket - Betoverende bloemen met vlinder 50x70 cm (full)

59,49 per stuk

Alles wat je nodig hebt voor jouw diamond painting pakket met vlinders

In ons assortiment vind je vele afbeeldingen van prachtige vlinders met diverse afmetingen. Zit er een mooie afbeelding tussen en wil je dit pakket gaan bestellen? Dan ontvang je de volgende diamond painting accessoires:

  • Een hoge kwaliteit canvas (zelfklevend)
  • Wax
  • Een pincet
  • Vierkante of ronde steentjes (afhankelijk van het type diamond painting)
  • Een schudbakje voor de steentjes
  • Hersluitbare zakjes
  • Een speciale diamond painting pen
  • Een handleiding met daarin meer informatie over jouw diamond painting pakket.

Een gepersonaliseerde diamond painting met je eigen foto

Bestel jij een full diamond painting met de prachtige atalanta (de grootste vlindersoort in Nederland), een lichtgevende vlinder, of kies je voor een dromerige fantasievlinder? Er valt genoeg moois te kiezen! Zie jij toch een mooiere afbeelding op internet, of heb je misschien zelf een foto gemaakt, midden in de natuur? Dan kun je er ook voor kiezen om je eigen diamond painting te laten ontwerpen door je eigen foto te sturen naar info@strasssteentjes.nl. Zorg er wel voor dat deze foto over een hoge kwaliteit beschikt, zodat we voor het beste resultaat kunnen gaan. 

Ook voor sleutelhangers met vlinders, hotfix patronen en andere accessoires kun je terecht in onze webshop.

Diamond painting vlinders kopen of bestellen

Is je winkelwagen goed gevuld en heb je zin om aan de slag te gaan met jouw diamond painting? Dan hoef je gelukkig niet lang te wachten! Wij hanteren een snelle levering, doordat wij leveren vanuit onze eigen voorraad. Bestel je voor 13:30 uur op werkdagen (woensdags voor 11:30 uur)? Dan verzenden wij jouw bestelling nog dezelfde dag! Heb je vragen over jouw bestelling, of ben je op zoek naar advies? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs bij ons in de winkel in Deventer (alleen op afspraak). Wij staan je graag te woord.